Karataş Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,kendine güvenen, katılımcı,hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenmeyi davranış haline getiren, kendini ifade edebilen, araştırmacı, çevresine karşı duyarlı,Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen;vatanını ve milletini seven,insan haklarına saygılı, hoşgörülü, katılımcı,sorumluluk sahibi başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:15
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 79

Telefon - 0 382 252 60 03

Belgegeçer -

WEB - https://aksaraykaratasortaokulu.meb.k12.tr